c happiness is the key to life: osa helsingin ostoksista ja vuodenvaihto

3.1.2012

osa helsingin ostoksista ja vuodenvaihto

DSC_0053
DSC_0077
DSC_0063-tile
DSC_0065
DSC_0080
DSC_0078
DSC_0051
heippa sinne :-)
nyt multakin irtoo vähän tekstiä eikä vaan kuvia, oppaaa! vuosi on vaihtunu ja 2012 on niin tervetullu mun puolesta, paljopaljo muistoja joille nauran ja hymyilen viel tänä päivänä jää ainaki mieleen viimeseltä vuodelta, olihan se aika ihana vaikka se ei aina tehny niinku halusin. musta tuntuu et puhuin äsken jostain naapurin koirasta joka lensi taivaisiin
tähän väliin sanon et uusvuos meni mahtavasti, tuli kyl halailtua ja tanssittua koko loppuvuodeks, ei ihan mut melkeen niin vois sanoo, miten teillä meni uusvuos? :)

viimeviikon tiistaina oltiin menos helsinkiin tsekkailemaan välipäivä-aleiden tarjontaa, 3:00 herätyskello soi mettäläs mun orginal matkakumppaneiden saran ja karron kotona ja... sähköt ei toiminu, ei siinä muuta auttanu ku kynttilä päälle ja viiden sentin levee peili ja meikit jotenki naamaan ja hiukset sekasin odottamaan linkkaa, joka oli ihan täynnä nukkuvia virolaisia, no ei siinä mitään kyl me helsinkiin tultiin viiden tunnin matkan jälkeen ja aattelin laittaa vähän kuvia osa ostoksista, jotka onki tuolla ylempänä, puhelin ei oo helsingistä ostettu mut kumminki uus niin sai tulla tohon samaan joukkoon:-)
ja ps. alempana on uus postaus kans, jos jäi väliin! :)

6 kommenttia:

  1. Meillä uusvuos mökkibileis siikasis!
    Mäkin haluan uuden puhelimen! Paitsi et haluan valkosen, joko valkosen kosketusnäytön taikka sitten sellanen mis ei oo liukuläppää mut sellanen qwerty näppäimistö silti :p Pitäisköhän munki ruveta hakkaamaan puhelintani polveen?

    VastaaPoista
  2. Jaana, Niiin ja mitä tapahtu ku soitit mulle ku olit kotiin kävelemäs, yhtäkkii kauhee hiljasuus ja sitte piipii? toi ei onneks maksanu ku alle satasen nii ei tehny niiin hirveesti haittaa mun lompakolle.. mut kumminki :D älä ny, se toimii viel!

    VastaaPoista
  3. Haha multa loppu akku! :D Joo nii toimiiki, ihme kyllä kunnei tollakaan niin helppo lapsuus ollu :p

    VastaaPoista
  4. Jaana, haha no hyvä ettei mitään pahempia.. ku ei sustakaa ikinä kato tiedä jospa olisit keksiny jotain mahtavaa taas :D niin, raukkaa.. no sil on parempi olla nyt tuolla laatikos muiden uhrien seas

    VastaaPoista
  5. tosi kivoja ostoksia ! : )

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista